Sommarplågor

12 Jul

18 sommarprogram avverkade, 40 kvar. Två tredjedelar av sommaren återstår alltså – skönt!

Dagens sommarvärd Gustaf Hammarsten avslutade sitt program med Dansa på min grav med Bo kaspers orkester. Det var andra gången den låten spelades i programserien (UnderbaraClara spelade den också), och den håller alltså på att bli något av en Sommarplåga. Frågor som reser sig: kommer fler låtar att spelas fler än en gång, och vilka i så fall?

Annars toppar Timbuktu och Abba just nu artistlistan genom att båda har spelats i fyra program. Vem kommer plocka hem den matchen? Kommer det måhända fler artister som vill blanda sig i striden?

Påminner också om att det ännu inte är för sent att slänga in ett tips i Antons sommarutmaning. Tror att Maja (som tippade via FB) fortfarande är ohotad ledare med 1 poäng.

Annonser

Ett svar to “Sommarplågor”

  1. Maja 15 juli, 2011 den 14:15 #

    yey ja leder! tycker mig ana en viss genomgående ”sommarpratsgenre”, en viss samstämmighet vad de musikaliska smaklökarna. inte många överraskningar. det kan också vara så att jag väljer att lyssna på samma sorts pratare.. bäst hittills, torgny lindgrens glas som instrument. tack för länken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: