Något att äta på en onsdag

9 Nov

Falukorvslåda med dijonsenap

  • 300 g pastaskruvar
  • 1 gul lök
  • 1 paprika
  • falukorv efter behag
  • 3 ägg
  • 1,5 msk dijonsenap
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 3 dl riven ost (eller lagom många ostskivor för att täcka lådan)

Koka pastan. Stek falukorv och fräs lök och paprika lagom. Blanda i en ugnssäker smord form.
Vispa ihop ägg, senap, grädde och mjölk (och ost om du kör på riven) och häll i formen. Salta och peppra och skjuts in i ugnen i ca 25 minuter i 225 graders värme. Strö över persilja innan servering!

(Förresten!)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: